DARKER – live 15-04-2023 – Willem Twee, Den Bosch

ᴡɪʟʟᴇᴍ ᴛᴡᴇᴇ ᴘʀᴇꜱᴇɴᴛꜱ: 𝙉𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚 𝙐𝙥𝙨𝙞𝙙𝙚-𝘂ʍ𝗼𝗽
Zaterdag 15 april

Stap in je DeLorean DMC en reis met ons mee terug naar de jaren 80! Deze nacht staat in het teken van een nieuwe golf aan synthpop bands, sterk geïnspireerd door de New wave en dark synthpop uit de jaren 80. Een nacht vol duistere en repetitieve synthesizerriffs gecombineerd met monotone zanglijnen die dwars door je ziel snijden. Kijk niet gek op wanneer de drumcomputers en de statische baspartijen je in hypnose brengen en je laten bewegen op de futuristische grooves van deze next gen artiesten, feel the next wave!!

🎫Meer info & tickets🎫
https://www.willem-twee.nl/alle-activiteiten/night-of-the-upside-down-15-april

@listentolebrock
De leden Michael en Shaun combineren melodieuze rockriffs uit de jaren ’80 met zinderende synthwave melodieën en een oprechte zang. Ze hebben zich gevestigd als een van de meest unieke en meeslepende artiesten in de wereld van de retro muziek. De resultaten spreken voor zich.

@darkermusic
Donker, romantisch, melancholisch, meeslepend. Darker is een elektronisch collectief uit Nederland – een internationaal dark wave/synth pop trio geïnspireerd door de gemeenschappelijke passie voor Depeche Mode, Nine Inch Nails, Nick Cave en beat gedreven elektronische muziek.

De drie bandleden brengen een enorme hoeveelheid studio- en live-ervaring samen die ze in de loop der jaren hebben opgedaan; gemeenschappelijke passies en artistieke invloeden doen de rest, als een mix van rauwe geluiden, lagen knorrende synths, groovende en meeslepende beats en diepe, sensuele zanglijnen tot leven komen en Darker worden.

BUY YOUR TICKETS HERE.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s